Eenmaal aangekomen.. - Reisverslag uit Fort-de-France, Martinique van Ben Koch - WaarBenJij.nu Eenmaal aangekomen.. - Reisverslag uit Fort-de-France, Martinique van Ben Koch - WaarBenJij.nu

Eenmaal aangekomen..

Door: Benjaminn

Blijf op de hoogte en volg Ben

06 Augustus 2007 | Martinique, Fort-de-France

Daag lieve mensen!

Vandaag vanaf Parijs naar Martinique gevlogen, een prima vlucht kort samengevat! Eenmaal aangekomen stond er een chauffeur mij op te wachten met een bordje met mijn naam. Het was een klein half uurtje rijden naar het resort, onderweg mn frans een beetje geoefend en hij zn engels. Aangekomen op het resort werd ik erg netjes ontvangen, en tot mijn verbazing door een derde jaars studente van mijn school, Linda. Ze had hier ook een tijd geleden stage gelopen en er een leuk vakanie baantje aan overgehouden. Heb een rondleiding gehad, en het ziet er hier echt schitterend uit, ben benieuwd hoe dat in het licht zal zijn.. die 5 sterren is het iig waard! Mn kamer ziet er ook goed uit, niets te klagen, alleen smaakt het water een beetje raar :p hoop dat je t kan drinken (a) hahaha.. maar dat merken we morgen wel! Ik houd het iig even voor gezien vandaag, het is hier nu 23:00 geweest.. 6 uurtjes verschil dus!

Mochten er mensen zijn die mij willen mailen ofzo, mn hotmail wordt hier geblokt helaas. Maar mn schoolmail doet t wel, 562534@hdh.nl, controleer em dagelijks.

Slaap allemaal lekker verder, er er verschijnt snel weer een berichie vanuit Martinique en ik hoop ook foto,s..
(thnx allemaal nog voor de smsjes!!)

Tot later!

• 07 Augustus 2007 - 06:19

Jan Dirk:

je moet da water uit de kraan niet drinken ouwe!! je krijgt vast van die cans met water. ik was daar laatst toevallig in de buurt. groetjes

• 07 Augustus 2007 - 08:56

Bettine:

Benji!! Klinkt goed allemaal! Ben jaloers! Maaarrr ik volg je gewoon op in januari (A) Veeel plezier!! Liefs, xxx

• 07 Augustus 2007 - 10:15

Sven:

Daaag lieve Ben!

Vandaag net uit m'n bedje gekomen, een prima slaapje kort samengevat. Eenmaal uit m'n bed gekomen stond daar niemand met een bordje op me te wachten... helaas! Ik bevond me al in m'n huis en hoefde dus geen taxi chauffeur te bellen. Tot mijn verbazing kwam jazz naar me toe en lebbert me heerlijk onder. De hond ziet er schitterend uit, ben benieuwd hoe ze eruit ziet als ze een stukje lichter is. Ik neem een slok water en denk: MmMmM wat smaakt dat toch lekker, niet van dat water uit de Caribbean wat je duidelijk niet kan drinken... Maar als je dat dan toch drinkt merk je dat de volgende dag wel.
    Nou ik hou het voor gezien... tis inmiddels al 12.13 geweest!! 1 uur tijdsverschil met greenwich dus! toch?

Jij goedemorgen slaaphoofd, maak dr wat van daar en ik zie je foto's!!!

Kus van de Svenjamin (van de Kochmeister, weet je nog die ene keer dat we samen in die serie speelde?)

• 07 Augustus 2007 - 10:24

Veer:

Haai Lieve Ben,
    Wat klinkt het allemaal spannend daar :) wel raar hoor voor een jaar ergens anders! Hoop dat je je er snel thuis voelt;) Ik hou je iig in de gaten!
    Hele fijne dag vandaag... en hoor wel hoe het er met daglicht is!

Enuh zoals meerdere al zeggen... dat water moet je niet drinken! Lig je paar dagen ziek op bed ;)

Kus Veer

• 07 Augustus 2007 - 10:36

Veer:

oh haha een half jaar natuurlijk!!!;) maar het blijft net zo spannend..

kus

• 07 Augustus 2007 - 11:00

Ier:

Hey Ben,
    Nu zit je er gewoon en wel voor een half jaar!Raar idee maar natuurlijk wel een fantastische ervaring voor je. Leuk dat je deze site hebt zodat we weten hoe het met je gaat...is allemaal leuk om te lezen. Veel plezier daar en dikke zoen Iris

• 09 Augustus 2007 - 01:59

Hans:

Hoi Ben, klinkt goed! Wij zitten in san fransico en je hebt de groeten van allemaal. veel succes, Hans

• 09 Augustus 2007 - 09:55

Opa En Oma Koch:

Ha Ben,knap van je oma he?We horen leuke berichten van je vader!Fijn dat je het naar je zin hebt.Je begrijpt wel dat Gerda mij helpt ;)Dikke knuffel en tot gauw!Opa en oma en Gerda xxx

Ben

Lieve mensen, per 6 augustus vertrek ik een klein half jaartje naar Martinique, waar ik met mn blote billen, een kokosnoot in mijn handen en met mn bolletje in de zon veel aan jullie zal denken. Natuurlijk ga ik jullie missen, en wie weet een aantal van jullie mij ook... Daarom lijkt het mij leuk om jullie met deze site een beetje op de hoogte te houden van mijn belevingen op Martinique. Dit allemaal met behulp van foto's en leuke verhalen (mits ik wel wat meemaak uiteraard ;)).. Het gaat voor mij ongetwijfeld een spannende, maar ook leuke tijd worden! Ook staan de foto's van mijn vakantie vorige week op Mallorca erop! N-Joy!

Totaal aantal bezoekers 20814