Dag 4, en wat eraan vooraf ging..
Door: Benjaminn
Blijf op de hoogte en volg Ben
09 Augustus 2007 | Martinique, Fort-de-France
Tot snel weer! Kus
09 Augustus 2007 - 13:36
Pappa Koch:
Heej goed nieuws allemaal hoor, leuk!
Zal ik je dan gelijk maar wat sokken meesturen, als ik je franse boekje en de flyers nastuur die je in de auto vergeten was? En natuurlijk leveren wij de OV jaarkaart even in die je vergeten was, als je niet vergeet om hem even op te sturen dan he ;-)
Ik hoop dat ze je laptopje snel kunnen fixen daar, want de eerste zelf gevangen vis zal nu wel snel op de camera staan, dus we zijn heel benieuwd naar de eerste foto's.
Nou Kochio werkze dadelijk en hou ons maar mooi op de hoogte van allende spannende dingen daar.
Dikke kus, ook van Geertje en Poes -
09 Augustus 2007 - 13:36
Charron:
Ben ik ben jaloers...en ik heb nog niet eens de foto's gezien haha!
Succes nog met het leren van de Franse taal..mevrouw Deddens zou trots op je zijn:P!
kusje charron -
09 Augustus 2007 - 13:47
Chefke:
hehe wedden dat je meer gaat uitgeven dan op het skottel :P MSS U HOMIE!
Ik pas wel ff op you know who (A):P blijf toch in damsko hahaha :P
Kusjes Chef -
09 Augustus 2007 - 16:13
Rik:
Benjieeee..
Ik zit aan de pc gekluisterd wanneer er weer zo'n avontuur op je site wordt geplaatst. Ik ga volgende week vrijdag naar Parijs heb alleen nog geen woonruimte !! k*tzooi!
Ik ga nu eten hou iedereen op de hoogte he het gaat je goed moppie..
Laters
Rikkie skotelroomie -
09 Augustus 2007 - 17:02
JD:
ey maatje,
Leuke smoes om die vissen niet te laten zien, ga je dat volhouden tot je verjaardag? hehe. Ik was er zeker van dat je wel minstens 5 dingen vergeten moest zijn. We hebben er al 2. Even voor de mensen die niet op mallorca waren, het zeewater daar is 28 graden. Kom maar even langs met die laptop dan kijk ik wel even. Tot snel (K) -
09 Augustus 2007 - 17:11
Benji:
Neeeej Jan dat is geen smoes hahaha.. al zou t idd zel een goede geweest zijn (a)maar neej:p.. morgen komt de andere stagier dus voor het geval dat de technische dienst em niet kan repareren gaan we het gewoon via zijn laptop proberen (als dat mag van em :p).. ben benieuwd hoe die is.. Kom anders ff hierheen om em te maken :p kan ik je meteen even de omgeving laten zien ;)..
Dikke kus!
ps ben drie dingen vergeten meetenemen.. had eigenlijk nog iemand willen ontvoeren ;).. op de Linge in de jungle was een perfecte gelegenheid om iemand te laten verdwijnen :p heheh.. -
09 Augustus 2007 - 20:44
Freek:
hey Gozah !! klinkt allemaal prima daar, toch maar nog ff goed me best doen dan :p -
09 Augustus 2007 - 22:17
Pappa Koch:
Hey Ben, onderstaand stukje staat op nu.nl
Niet met vreemde mensen meevaren daar dus, en poffertjes kennen ze daar niet, dus dat witte spul wat ze allemaal onder hun neus hebben hangen is zeker geen poedersuiker ;-)
Groetjes Pa.
_______________________________________
Cocaïne
De Franse douane maakte woensdag ook bekend dat afgelopen vrijdag bijna 900 kilo cocaïne is aangetroffen op een boot die ten zuiden van het Franse Antilleneiland Martinique in de Caribische Zee voer.
De twee Portugese opvarenden zijn gearresteerd. Het gaat om een van de grootste cocaïnevangsten op zee door de Franse douane ooit.
_________________________________________
10 Augustus 2007 - 09:37
Renée:
Heej benniej,
Echt leuk om te horen dat je het zo naar je zin hebt. Het eten klinkt echt heerlijk!! Veel succes nog met alles en ik hoor snel van je!
Kusje Renée -
11 Augustus 2007 - 12:19
Mama:
hoi ben,
leuk dat het goed bevalt, als je sokken nodig heb zal ik die dan sturen?
wat is je adres als ik iets wil sturen niet te lang wachten anders komt khet te laat!
kunnen we je bellen geef het nummer maar dan bel ik je. morgen gaan we naar diajna en geven we haar een kado met kaartje van jou. als er fotos van de verjaardag zijn stuur ik ze als het lukt (paul). ik hoop dat je het verder leuk hebt geniet van alles zoveel mogelijk nu kan het ik hou het kort ik hoop dat je dit ontvangt graag een reactie.
email: metzklussenenadvies.nl
groeten en kus mama paul