Hurricane Dean forecast to make Caribbean landfall - Reisverslag uit Fort-de-France, Martinique van Ben Koch - WaarBenJij.nu Hurricane Dean forecast to make Caribbean landfall - Reisverslag uit Fort-de-France, Martinique van Ben Koch - WaarBenJij.nu

Hurricane Dean forecast to make Caribbean landfall

Door: Benjaminn

Blijf op de hoogte en volg Ben

16 Augustus 2007 | Martinique, Fort-de-France

Daag mensen..

Nou na al die leuke berichten en mooie foto's, nu eens een keer een spannend bericht :p haha..

Het is ruim 25 jaar geleden dat een hurricane Martinique heeft geraakt, maar net nu ik hier zit deze paar maanden is er een hurricane op komst :), genaamd 'Dean'. Volgens voorspellers is het er niet zomaar 1, maar een behoorlijk grote en sterke.. Ze voorspellen dat hij vrijdag nacht hier over het land komt.. het word dus nog spannend ook :p.. Nja doen we in ieder geval weer een nieuwe ervaring op ;)..
Ben benieuwd of het daadwerkelijk zo zal zijn, want ze kunnen natuurlijk niet in de toekomst kijken.. het zijn tenslotte voorspellingen..

Nou ik ben benieuwd! Mocht het nou daadwerkelijk zo verlopen, dan hebben we in ieder geval weer een gelegenheid voor wat leuke foto's :p

Hier volgt de link:

Tot Later!

• 16 Augustus 2007 - 09:21

Vaarwel goede vriend!! tabee

• 16 Augustus 2007 - 10:13

RoBB:

Zoek maar vast een keldertje op ...

• 16 Augustus 2007 - 11:03

Giddeh:

Was wat voor Timmeh geweest, hattie lekker kunnen surfen :P...
    XxX

• 16 Augustus 2007 - 11:54

Ruben Perez:

Hey Ben, leuk berichtjes schrijf je, maar nu dat je begint over die hurricane worden we wel angstig...
    het zal wel loslopen, heb je goede schuilkelders?
    ok groetjes van Ortal Dajna!
    au revoir
    Ruben
    ps heb je al skype?

• 16 Augustus 2007 - 14:47

Benji:

Ja is wel spannend allemaal :p hahah.. Schuilkelders zullen ze vast wel hebben!
    Alleen schijnt ie nu vanacht te komen ipv morgen.. Ben benieuwd! :)

• 16 Augustus 2007 - 16:14

Pappa Koch:

Nou Kochio,

Zet je maar schrap dan vanaaf, we duimen voor je dat het een beetje meevalt en dat het dak er niet afgaat. Als ik jou was zou ik een slaapplaatsje in de buurt van de bar zoeken, want van slapen zal wel niet veel komen.

Ik moet er morgenochtend vroeg uit, dus ik check wel ff of je on-line bent dan.

Kus pa. ( en G&P)

ps Filmpje van de hurricane zou leuk zijn ;-)

• 16 Augustus 2007 - 16:18

Jan Dirk:

Je bent op t nos journaal man ;) tis nu kracht 1, maar de verwachting is dat ie nog wat in kracht zal toenemen. 150 km p/u. Lekker binnen blijven dus. Sterkte! en spreek je als je vanavond klaar bent met werken.

• 16 Augustus 2007 - 17:30

Benji:

hahaha cool (h) op t nos.. nou hopen dat me moeder t nieuws maar eens overslaat :p hahah.. Iedereen moet vanaf 5 uur binnenblijven ofzo heb ik gehoord hier in de wandelgangen.. Ben benieuwd of ik moet werken zo, of niet.. Ik houd jullie op de hoogte.. en jan ik spreek je tonigh (voor jou morgen vroeg dan wa ;), mits ik achter de pc kan en internet het uberhaupt doet) wie weet ligt het er de komende dagen wel af ofzo.. donno.. Zal proberen wat foto's en filmpjes te maken, maar ben benieuwd of dat gaat lukken..

• 16 Augustus 2007 - 20:52

Benji :

Het word waarschijnlijk een category 4 Hurricane :p .. En ze gaan maar tot 5.. Dus t zal een beste worden, en hij raakt Martinique waarschijnlijk precies aan onze kant van het eiland... Nou maar eens afwachten dan :p ..

• 17 Augustus 2007 - 19:30

Pappa Koch:

Nou Ben, het wolkje is alweer over gedreven hoor. Kom maar onder de bank vandaan en stop de stekker maar weer in het stopcontact. Ben benieuwd of je onder die bank vandaan nog een filmpje hebt kunnen maken.

xxx Pa

• 19 Augustus 2007 - 01:12

Bettini!:

Beeennn!! Maak me een beetje zorgen! (A) Alles ok daar? Dean overleefd? xxx

• 19 Augustus 2007 - 13:24

Pappa Kochie Jochie:

Ben benieuwd of er al iemand een smsje van Ben heeft gehad sinds de orkaan overgevlogen is, DeeJee misschien, of Marjo?
    Laat even horen hier zou ik zeggen :-)

Of zou onze Ben met een lege mobiele telefoon de stroomstoring in zijn gegaan.....zou toch niets voor Ben zijn he ;-)

• 19 Augustus 2007 - 13:27

Tova Mama:

ben ik mis jou. en ik ben blij dat je het naar je zin hebt. is alles goed met jou na de storm! was het eng? schat wil jij terug naar huis?.ben is pakket onder weg naar jou.zou jij dit willen bevestigen.ben ik typ zelf en ik op dat zijn er geen fouten.oefenen,oefenen en nog eens oefenen.ben wil jij naar mij schrijven afentoe.ben heb jij iets nodig! je kan altijd bij mij terecht. ben kan jij skypen? ik hou heeeeeeeeeeeel veel van jou xxxxxxxx MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAMA

• 20 Augustus 2007 - 03:30

Heey Maarten en Ben ook natuurlijk

ik heb niks van m gehoord, maar meestal word zoon eiland totaal afgesloten als er maar 1 of 2 van die paaltjes omwaaien. Ik denk dat we vandaag wel weer een berichtje van m zullen ontvangen. Hoorde wel iets van 250 km p/u dus hij kan nooit lang last van de storm gehad hebben. :P Groeten JD

• 20 Augustus 2007 - 14:18

HEYYY DeeJAy

Klopt inderdaad wel dat er daar een paar paaltjes om zullen liggen. Ik werd net nog even gebeld door chantal van het stageburo. Het hele resort is op alle mogelijke manieren onbereikbaar, "beffen" ( bellen, e-mailen en faxen) is nu ff niet mogelijk.
    Maar inderdaad geen reden voor ongerustheid....nou ja, behalve dan dat Ben wel afkickverschijnselen zal hebben......hij zal zich wel vervelen zonder z'n mobieltje en z'n e-mail ;-)

Als het lang duurt moeten we hem maar een puzzelboekje sturen.

Groetjes Maarten

• 20 Augustus 2007 - 22:57

El Pappa:

Nou mensen, onze Ben is weer boven water hoor ! Ik kreeg zojuist een smsje van hem. Orkaan overleefd, nog steeds geen stroom op het eiland en inderdaad was z'n telefoon ook bijna leeg hahaha. Maar sinds 5 minuten weer signaal op z'n mobieltje.........dus sms'en kan weer zolang z'n accu nog niet helemaal leeg is.
    De spannende verhalen gaat Ben hier zelf nog wel opschrijven.....van hoe hij de laatste bananenboom heeft gered enzo, en die haai van 5 meter die zo het zwembad in kwam waaien .....en de drankjes op de avond voor de orkaan kwam....
    Met Ben gaat het goed en da's het belangrijkste.....nou allemaal welterusten dan maar.

Groetjes Maarten

• 21 Augustus 2007 - 16:41

Maarten:

Nou jongens, weinig reactie hoor op mijn berichtje vannacht dat Ben het tegen alle verwachtingen in heeft overleefd.....ik had wel wat meer actie verwacht;-)
    D'r is al wel 1420 keer gekeken, maar hebben jullie dan echt niets te melden?

Wel leuk toch als Ben straks weer stroom heeft dat er dan ook wat leuke berichtjes staan :-)

Laat ik maar eens iets bedenken dan....als iedereen eens hard nadenkt wat hij of zij mist nu Ben zo'n end weg is bijvoorbeeld.

Wij missen hier de lege pakken ijsthee in de koelkast hahaha, en als we 's-morgens beneden komen zijn alle lampen gewoon uit en is de voordeur dicht.

Er is vast nog wel iemand die bepaalde gewoontes mist...laat maar horen dan.

Groetjes Maarten, Geert en Poes

• 21 Augustus 2007 - 18:18

Opa En Oma:

we zijn natuuurlijk blij te horen dat je het goed hebt overleefd.nadere details horen we nog.je krijgt ook de hartelijke groeten van onze vrienden

• 21 Augustus 2007 - 18:41

Opa En Oma:

als je de stroom weer aan de praat hebt lezen we alle details.liefs vano en o.

• 22 Augustus 2007 - 18:32

Hallo lezers,

Ik kreeg net weer een smsje van Ben. Ze hebben weer stroom op het resort , alleen nog geen internet. Als dat weer werkt ( hopelijk snel ) horen jullie het vanzelf natuurlijk.
    Verder meldde Ben dat hij een paar superdagen achten de rug heeft. Klinkt misschien raar na al dat natuurgeweld, maar ik neem aan dat ze er juist een extra gezellige boel van hebben gemaakt met kaarsjes en veel coctails enzo. Maar dat gaan we dus binnenkort allemaal van Ben zelf wel horen.

groetjes Maarten

• 23 Augustus 2007 - 07:04

Svenji:

Koch?!?!:(

• 23 Augustus 2007 - 07:33

Veronique:

haai Benji...
    Gelukkig lees ik in het berichtje van je opa en oma dat je nog leeft :D!!
    Ik ben eindelijk terug van vakantie en vind het leuk goede berichten van je te horen;) Ik hou je in de gaten!!
    Spreek je snel...
    Dikke Kus

• 23 Augustus 2007 - 19:55

Ortal :

Hi Ben
    We missen je zo vreselijk. We hebben speciaal voor jou internet aangeschaft:)
    Ik heb je foto's bekeken.o,o,o!!
    Heb je Dajna's foto's al gezien? Ze begint steeds meer op je te lijken, ze zegt al BEN!BEN!BEN!:)
    Mail ons snel weer we wachten op je bericht hoe het allemaal is verlopen de afgelopen week, je sms'je hebben we ontvangen.
    Dajna stuurt je een dikke kus.Ze slaapt net als jij!
    tot snel weer, dikke kus,
    Orty je zussie

• 25 Augustus 2007 - 21:13

Maarten:

Nou mensen, rond de tijd dat de meesten van ons in dromeland liggen gaat het dan echt gebeuren. Ben gaat met een paar vrienden uit het resort na werktijd een avondje vissen. Ik kreeg zojuist een smsje en dit nieuws wil ik jullie natuurlijk niet onthouden.

Ik hoop maar dat ze niets aan het haakje krijgen dat groter is dan henzelf he ;-)

De foto's van dit avontuur krijgen we vast snel te zien :-()

• 27 Augustus 2007 - 15:55

Hansie:

Zo Ben, zo te zien gaat het allemaal wel leuk daar. Wel een beetje jammer dat je met een grote vis op de foto wil die je niet zelf hebt gevangen. Dat is tegen de familieregels, dat weet je wel he? haha. Het resort ziet er mooi uit hoor en die storm viel gelukkig ook wel mee toch? groetjes uit Naaldwijk.

• 28 Augustus 2007 - 14:36

Opa En Oma:

met veel belangstelling jouw berichten gelezen.wat een avontuur!fijn dat je zo goed slaapt.hadden we noooooit gedacht!liefs van ons

• 28 Augustus 2007 - 23:16

Benji:

Hahahah ja kind van zn vader zou je dan zeggen he ;).. Leuk dat jullie me nog volgen!! Ennuh wel bij het goede verhaal een berichie plaatsen he de volgende keer ;) hahah.. Dikke kus Ben ..

ps Heb heel veel schik van het cameratje zoals jullie denk ik al wel gezien hadden.. bedankt nog!